Over de Vereniging

Tussen het Olympisch stadion, de omliggende voetbalvelden, het Frans Otten stadion en de Sporthallen Zuid, ligt onze tennisclub, die zijn naam dankt aan ver schaatsverleden. De weg naar de ooit hier gevestigde Amsterdamsche IJsclub (AIJC) kreeg namelijk in 1949 de naam IJsbaanpad. Om de traditie van wintersport in ere te houden kun je bij ons ook ‘s winters gewoon buiten spelen op de Tennisforce banen.

Zoek je een bruisende vereniging met banen waarop het hele jaar door gespeeld kan worden? Dan ben je aan het goede adres! TC Ijsbaanpad kenmerkt zich door een actief bestuur dat het hele seizoen door leuke feestjes en toernooien organiseert. Op het altijd zonnige terras, met uitzicht op ons center court kun je na het tennis heerlijk genieten van een fris getapt biertje. Ook is het mogelijk om voor het tennis een culinaire bodem te leggen. De horeca wordt bij ons namelijk altijd weer even goed verzorgd door het Witte Huis.

Verder zijn alle ingrediënten aanwezig voor tennis op elk niveau. Je kunt bij ons competitie spelen op bijna iedere speelsterkte. Via de tennislessen, de toernooien en de wekelijkse rackettrek leer je gemakkelijk andere leden kennen waardoor je lekker veel aan spelen toekomt. Schrijf je nu in! 

 

Realisatie: verenigingenweb