Jeugd

Welkom op de jeugdpagina van TC IJsbaanpad.

Tennislessen.

Tennis Op Maat verzorgt de tennislessen op onze club. De tennislessen worden gegeven volgens de Tennis Kids methode. Dit houdt in dat de kinderen per leeftijdscategorie ingedeeld zijn in een kleur.

Dat begint vanaf 6 jaar in de kleur Rood, daarna Oranje, Groen en Geel. Bij elke kleur zijn de ballen, het veld en het materiaal aangepast aan het kind. Op deze manier kunnen de kinderen de tennisvaardigheden het beste leren.

Na elk seizoen ontvangen de kinderen een gaaf tennisdiploma waarop de vaardigheden staan die ze afgelopen seizoen hebben geleerd.

Voor meer informatie over de tennislessen klik hier.

Jeugdwedstrijdjes.

Elk seizoen organiseren wij Jeugdwedstrijdjes. Dit zijn onderlinge wedstrijden tussen de jeugdspelers van IJsbaanpad. Deze wedstrijdjes zijn gratis om aan mee te doen. Het is belangrijk voor de kinderen om veel tennismomenten te hebben. Hier leren ze andere kinderen kennen en doen ervaring op met het spelen van wedstrijden. De ouders mogen hier ook aan mee doen. Zo kunnen ouder en kind samen genieten van deze mooie sport.

Kids Tour.

Naast de jeugdwedstrijdjes is er voor de jeugdspelers van TC IJsbaanpad ook de mogelijkheid om mee te doen aan de Kids Tour. Hier kunnen alle jeugdspelers die bij Tennis Op Maat les hebben aan meedoen. Je speelt dan leuke wedstrijdjes tegen kinderen van andere verenigingen. De Kids Tour wordt elke speeldag op een andere club gehouden waar wij lesgeven. Elke keer is er een ander thema aan verbonden wat het heel leuk en speciaal maakt voor de kinderen (bijvoorbeeld Glow in the Dark Tennis)

Tenniskamp.

In de zomervakantie is er een tenniskamp bij ons op TC IJsbaanpad. Op dit tenniskamp ben je met allemaal leeftijdsgenootjes veel aan het tennissen. Iedereen mag aan dit tenniskamp meedoen. Dus erg leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes je op te geven. Elke dag krijg je diverse trainingen van onze tennistrainers. Naast de tennislessen worden er ook veel fun-activiteiten gedaan. Denk hierbij aan sport en spel, knutselen, koken, en nog veel meer!

Doe allemaal mee op ons tenniskamp! Kijk voor meer informatie op www.tenniskampenamsterdam.nl

Schooltennis.

Jaarlijks komen wij op veel basisscholen om kinderen enthousiast te maken voor tennis op TC IJsbaanpad. Wil je ook dat wij komen lesgeven op jouw school stuur dan een e-mail naar info@tennisopmaat.nl .

Realisatie: verenigingenweb