Tennislessen

Tennisles Tennispark IJsbaanpad (allweather buitenbanen)

Wij verzorgen op de geheel vernieuwde buitenbanen van TC IJsbaanpad de lessen en andere tennisevenementen. Uw service leren plaatsen, (beter) leren dubbelen, scoren met uw volley’s? Wij geven u graag les!

 

  • De groepslessen voor jeugd en volwassenen (18 weken) zijn wekelijks op een vaste tijd van 1 oktober t/m eind maart. Er zijn geen lessen in de basisschoolvakanties.
  • Vul op het inschrijfformulier minimaal 2 dagen en 6 tijden in: hoe meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een geschikte lesplek.
  • De jeugdlessen geven wij volgens de Tenniskids-methode doordeweeks na schooltijd: ROOD-ORANJE jeugd eerder op de middag dan GROEN-GEEL.
  • Dit winterseizoen organiseren wij voor de jeugd gratis 2x jeugdwedstrijdjes en voor de volwassenen gratis 1x een cursistentoernooi.
  • Vanwege de uitstekende allweather tennisbanen gaan de lessen bij lichte regen gewoon door. Mochten de banen toch onbespeelbaar zijn dan geldt de om-en-om regel: 1e uitvalles wordt ingehaald, 2e uitvalles vervalt, 3e uitvalles wordt ingehaald en de 4e uitvalles varvalt. Tot een maximum van 2 uitvallessen dus 16 lessen zijn gegarandeerd (eventueel intensieve clinics).
  • Uiterlijk eind september ontvangt u per e-mail de lesindeling en de factuur.
  • Lidmaatschap van TC IJsbaanpad is verplicht. Let op: het lesgeld is exclusief lidmaatschap van TC IJsbaanpad. U dient zelf het lidmaatschap aan te vragen via www.ijsbaanpad.nl. Als lid kunt u onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

 

Vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Meer Info & Inschrijven op Tennis Op Maat

Sportieve groet, namens onze hoofdtrainer Arjan en de trainers van Team Tennis Op Maat

Realisatie: verenigingenweb