Tennislessen

Tennisles Tennispark IJsbaanpad (allweather buitenbanen)

 

Wij verzorgen op de prachtige buitenbanen van TC IJsbaanpad de lessen en anderetennisevenementen. Je service leren plaatsen, (beter) leren dubbelen, scoren met je volley’s? Wij geven je graag les!

  • De groepslessen voor jeugd en volwassenen (18 weken) zijn wekelijks op een vaste tijd van 1 april t/m eind september. Er zijn geen lessen in de basisschoolvakanties.
  • Vul op het inschrijfformulier minimaal 2 dagen en 6 tijden in: hoe meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een geschikte lesplek.
  • De jeugdlessen geven wij volgens de Tenniskids-methode doordeweeks na schooltijd: ROOD-ORANJE jeugd eerder op de middag dan GROEN-GEEL.
  • Dit zomerseizoen organiseren wij voor de jeugd gratis 2x jeugdwedstrijdjes en voor de volwassenen gratis 1x een ledentoernooi.
  • Vanwege de uitstekende tennisbanen gaan de lessen bij lichte regen gewoon door. Mochten de banen toch onbespeelbaar zijn dan geldt de om-en-om regel: 1e uitvalles wordt ingehaald, 2e uitvalles vervalt, 3e uitvalles wordt ingehaald en de 4e uitvalles varvalt. Tot een maximum van 2 uitvallessen dus 15 lessen zijn gegarandeerd (eventueel intensieve clinics).
  • Uiterlijk eind maart ontvang je per e-mail de lesindeling en de factuur.
  • Lidmaatschap van TC IJsbaanpad is verplicht. Let op: het lesgeld is exclusief lidmaatschap van TC IJsbaanpad. Je dient zelf het lidmaatschap aan te vragen via www.ijsbaanpad.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Meer Info & Inschrijven op www.tennisopmaat.nl.

Sportieve groet, namens onze hoofdtrainer Arjan en de trainers van Team Tennis Op Maat

Realisatie: verenigingenweb